Lluís Llach participarà en la Festa per la Cultura a la plaça de bous

També comptaran amb la col·laboració de Feliu Ventura
1 abril 2016 01:00h
RedactaVeu / València

La Festa per la Cultura comptarà amb la participació de 50 cantants i grups de música i cultura popular, “un cartell inigualable que expressa la qualitat i el nivell de la nostra música i de la nostra cultura”. El programa es concretarà amb la participació de molts més noms destacats que faran interpretacions especials i col·laboracions, la qual cosa el convertirà en un espectacle únic, del qual només es podrà gaudir dissabte 23 d’abril a la plaça de bous de València, “perquè serà impossible tornar a reunir tants noms, alguns d’ells ja formalment retirats i que ara tornem només per un dia”, com així ho confirmava a La Veu Manolo Miralles, d’Al Tall i Musicants.

“Lluís Llach és un músic de trajectòria, qualitat, de nivell professional i èxit de públic inqüestionables, amb projecció internacional, que a hores d’ara ha esdevingut ja un símbol. A més, Llach manté amb Acció Cultural una relació molt especial de fa molts anys”, ja que han fet molts espectacles junts i moltes col·laboracions, encara que des d’ACPV en volen destacar particularment dues: Germania, el darrer espectacle que ACPV va poder realitzar en la plaça de bous, l’any 2000, abans que el govern del PP els prohibís l’accés a l’espai públic, i la seua participació en la manifestació, també organitzada per ACPV, de l’any 2011 per a denunciar el tancament de TV3 al País Valencià. En aquella ocasió, Llach va cantar dalt d’un autobús, davant les Torres de Serrans i desenes de milers de valencians van col·lapsar València.

Ara, Llach torna a ser amb nosaltres, però “per a gaudir de la Festa per la Cultura, de la recuperació de la plaça de bous i de l’inici d’un nou temps d’esperança, però també de treball per la llengua i la cultura, per la qual cosa Acció Cultural crida per a sumar esforços i il·lusions per a fer noves passes endavant”. 

Feliu Ventura, el cantant de Xàtiva, “sobradament conegut per la qualitat del seu treball i la seua projecció”, també serà, el 23 d’abril, a la plaça de bous, així com tots els valencians que vulguen gaudir de la Festa per la Cultura. 

Amb Feliu Ventura “comptarem amb un artista consolidat, que ha sabut posar lletra i veu a sentiments, inquietuds i reclamacions i mantenir la vitalitat de la nostra cultura durant els anys de mal govern”.

Qui vulga assistir a la Festa per la Cultura, des de l’organització animen “que compre ja l’entrada des d'aquest enllaç.


 
next