Esperança Camps dimiteix com a consellera balear de Cultura

La fins ara consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, ha presentat aquest divendres la seua dimissió, nou mesos després de l'inici de la legislatura
1 abril 2016 01:00h
EP / RedactaVeu / Palma

La dimissió d’Esperança Camps es produeix després de diverses setmanes de crítiques per part de diversos grups parlamentaris, entre ells Podem, cap a la seua gestió.

Més per Mallorca, Més per Menorca (partit que la va proposar) i el PSOE han consensuat l'eixida amb l'afectada després d'haver presentat ella la seua dimissió.

La marxa de la periodista i escriptora menorquina com a consellera es produeix després d'un tens matí que ha deixat el Govern en una complicada situació.

Camps ha abandonat el Consolat aquest matí i no ha acudit a la roda de premsa que tenia programada a les 12 hores per a explicar el projecte de l'Oficina Anticorrupció. Minuts abans de començar, han sigut retirats el seu micròfon i la seua cadira i ha sigut el portaveu del Govern, Marc Pons, qui ha eixit en lloc d'Esperança Camps. Pel que fa als motius de l’absència de la consella, no s’ha donat informació.


 

next