Esperança Camps dimiteix com a consellera balear de Cultura

La fins ara consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, ha presentat aquest divendres la seua dimissió, nou mesos després de l'inici de la legislatura

EP / RedactaVeu / Palma

La dimissió d’Esperança Camps es produeix després de diverses setmanes de crítiques per part de diversos grups parlamentaris, entre ells Podem, cap a la seua gestió.

Més per Mallorca, Més per Menorca (partit que la va proposar) i el PSOE han consensuat l'eixida amb l'afectada després d'haver presentat ella la seua dimissió.

La marxa de la periodista i escriptora menorquina com a consellera es produeix després d'un tens matí que ha deixat el Govern en una complicada situació.

Camps ha abandonat el Consolat aquest matí i no ha acudit a la roda de premsa que tenia programada a les 12 hores per a explicar el projecte de l'Oficina Anticorrupció. Minuts abans de començar, han sigut retirats el seu micròfon i la seua cadira i ha sigut el portaveu del Govern, Marc Pons, qui ha eixit en lloc d'Esperança Camps. Pel que fa als motius de l’absència de la consella, no s’ha donat informació.


 

Comentaris

Alexandre Pineda Fortuny
2.

ÉS UNA LLÀSTIM,A, PERDRE LA CONSELLERA DE" MÉS PER MENORCA". ESPEREM UNA BONA SUBSTITUCIÓ

  • 0
  • 0
Alexandre Pineda Fortuny
1.

ÉS UNA LLÀSTIM,A, PERDRE LA CONSELLERA DE" MÉS PER MENORCA". ESPEREM UNA BONA SUBSTITUCIÓ

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat