Diari La Veu del País Valencià
Comarques Nord i Ebre Digital, nou informatiu sobre el sud de Catalunya i el nord del PV

Per AMIC

Canal Terres de l’Ebre i la televisió de proximitat Nord, amb la col·laboració de Vídeo Ascó Televisió i el suport de La Xarxa, han unit esforços per crear l’informatiu territorial amb l’actualitat més propera de les poblacions dels sud de Catalunya i el nord del País Valencià. Darrere d’aquest projecte estan les plataformes digitals Comarques Nord i Ebre Digital, associats de l’AMIC, que han estat els impulsors d’aquesta idea amb l’objectiu d’unir els dos territoris.

Un producte televisiu que s’estrena a l’abril i que s’emetrà de dilluns a divendres en directe a les 22:00 hores en el ‘prime time’ dels canals locals. La cobertura arribarà a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, els Ports, el Matarranya i l’Alt i el Baix Maestrat. En total 300 mil habitants tindran l’oportunitat d’estar al dia en 30 minuts sobre aquesta àrea geogràfica que comparteix forts vincles socioeconòmics i culturals.

El naixement d’aquest projecte s’emmarca en l’estratègia actual de La Xarxa d’impulsar informatius territorials. El precedent més recent, en aquest sentit, és ‘Al dia comarques de Girona’, un altre projecte elaborat conjuntament entre set televisions de la demarcació que porta en antena des de l’any 2007. També a València existeix un informatiu de les mateixes característiques ideat per l’Associació de Televisions Valencianes de Proximitat (TEVAP).

Comparteix

Icona de pantalla completa