Mónica Oltra: 'Jo també tinc una història amb el meu nom'

La vicepresidenta publica al seu perfil de twitter una resposta a l'article de Francesc Viadel publicat en aquest diari
3 abril 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

L'enrenou que l'article que Francesc Viadel va publicar en aquest diari sobre les declaracions de Mónica Oltra defensant que el seu nom volia que fóra escrit en castellà, han arribat fins i tot a la mateixa vicepresidenta de la Generalitat.
 
Oltra, en uns tuits publicats ahir al seu perfil d'aquesta famosa xarxa social, etzibava al mateix Francesc Viadel publicant: "i xico, ja tinc una edat en la que crec que no cal barallar-se per a q a una li posen bé el nom. I no la jutgen x això... [sic]". A més, també reclamava la seua part de lluita en escriure també al seu perfil que "jo també tinc una història amb el meu nom. En Alemanya els costava entendre que no era Monika. De l accent ja ni parlar-ne...[sic]". Finalment, i continuant amb aquesta reclamació sobre la seua implicació en la defensa dels drets lingüístics per als usuaris de la nostra llengua, la vicepresidenta del Consell recordava a Francesc Viadel: "precisament pq porte tota la vida lluitant x a q et pugues dir Francesc i no Francisco, crec q m he guanyat el mateix dret.

Francesc Viadel és un periodista i escriptor, doctor en Sociologia per la Universitat de València i professor a la Universitat Ramon Llull, nascut a Algemesí el 1968. Entre les seues obres més destacades estan No mos fareu catalans; Valencianisme, l'aportació decisiva o La gran depuració, tots a la Universitat de València.

 
 
next