Diari La Veu del País Valencià
Picassent posa en marxa una plataforma ciutadana per restablir l’ambulància
RedactaVeu / Picassent

En la vesprada del dijous tingué lloc una reunió on es va presentar oficialment la plataforma de coordinació ciutadana de Picassent. La convocatòria, a iniciativa de l’alcaldessa, Conxa García, i el regidor de benestar social, Carles Silla, va reunir el veïnat i representants de les associacions i col·lectius de Picassent en el saló d’actes de la Casa de Cultura.

A l’inici de la reunió, l’alcaldessa va informar els presents sobre la situació actual d’aquesta problemática que afecta el poble des del passat 1 de març. “Hem penjat vàries pancartes reivindicatives en el municipi, hem començat una campanya de recollida de signatures i hem demanat una reunió amb el president de la Generalitat i altra amb el conseller de sanitat, totes dues han sigut delegades en el director general d’atenció sanitària, Guillermo Ferran, amb el qual ens trobarem dilluns, 22 d’abril a les 10 hores, tot i que el mes passat ja ens reuniren amb el citat director general”.

També l’alcaldessa va informar que a pobles com Cullera, que estaven en el mateix cas que Picassent, amb una reducció d’horari i sense fer cap tipus de reivindicació, han vist restablert el servei de 24 hores. Així mateix ha passat amb Castelló de Rugat, on el servei d’ambulància havia desaparegut per complet, i ara, torna a estar disponible. “Si en el cas de Cullera, ho han fet pel turisme, a la Conselleria han de ser conscients que nosaltres a Picassent tenim 19 urbanitzacions i nombroses cases disseminades que fan que a l’estiu augmente considerablement la població”, conclou l’alcaldessa.

A continuació, el veí de Picassent, Pere Ribas, com a portaveu de la Plataforma Ciutadana explicà al públic les raons per les quals és mes que necessària l’existència d’aquest tipus d’associació. “La plataforma la formem persones del poble indignades per aquesta greu retallada i que som conscients que si estem units tindrem molta més força. El nostre principal objectiu és portar endavant diverses accions per reivindicar allò que ens pertoca com a ciutadans i ciutadanes. Som una plataforma oberta, formada per tot tipus de gent i sense cap color polític”.

Així mateix, Miguel Ángel Collado, membre també de la Plataforma, va animar els presents a “unir-se ja al grup per aprofitar l’encontre i aportar idees que donen pas a properes actuacions, perquè potser demà siga massa tard”.

Totes aquelles persones interessades en formar part d’aquesta associació poden posar-se en contacte en la seua pàgina de facebook: Plataforma de coordinación ciudadana de Picassent.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa