Diari La Veu del País Valencià
En estat ‘d’abandó’ l’entorn de la Fira de Mostres i el velòdrom
RedactaVeu / València

Rosa Albert ha assenyalat que “és una situació que no solament afecta la imatge internacional de València, en tractar-se en aquest cas de l’entorn de la Fira de Mostres, sinó també especialment els veïns i veïnes de la pedania de Benimàmet”, on se situa el recinte firal i que pateixen “un lamentable abandó per part de l’equip de govern igual que ocorre en altres zones perifèriques de la ciutat”, ha manifestat.

Esquerra Unida ja ha denunciat en reiterades ocasions la situació d’”abandó i falta de neteja” en diversos barris de València. Tal com ha alertat la coordinadora de la formació en la ciutat, “aquesta situació s’està estenent a totes les zones de València, fins i tot al centre històric –com és el cas de l’entorn de la Llotja i el Mercat Central que ja va denunciar la formació d’esquerres fa uns dies–, però s’agreuja més encara en els barris perifèrics i pedanies”.

De fet, ha afegit Albert, “Benimàmet segueix patint l’oblit del govern municipal, cosa que es fa especialment evident en els descampats que envolten la Fira de Mostres i el Velòdrom ‘Luis Puig’ o els situats entre l’estació de metro de les Carolines i el carrer de Mossèn Cobos”.

Comparteix

Icona de pantalla completa