Diari La Veu del País Valencià
Almussafes bonifica amb el 50% els desocupats de la localitat
RedactaVeu / Almussafes

La Junta de Govern Local va aprovar la proposta de reducció dels preus públics de determinades activitats municipals als desocupats de la població. En la norma s’argumenta que “no s’ha apreciat un canvi d’escenari econòmic en el nostre municipi i donada la reducció de l’ocupació i el consegüent augment significatiu de la taxa de desocupació, es fa necessari promoure actuacions públiques que promoguen activitats d’utilitat social, culturals i esportives, enteses com a activitats que milloren la qualitat de vida dels desocupats”.

La proposta de l’Alcaldia parteix d’una perspectiva de foment d’activitats que tinguen una continuïtat en el temps, que no s’esgoten en un mer acte, com podria ser l’assistència a l’emissió d’una pel·lícula, sinó que consistisquen en una implicació positiva per part de la persona que la sol·licita.

Àrea d’Esports: Bonificació en els cursos que s’imparteixen en les piscines i en el pavelló poliesportiu.

Àrea d’educació: es bonificarà amb el 50 per cent els preus públics dels cursos d’Anglés i Informàtica, d’accés als cicles formatius de grau superior i d’accés a la Universitat de València, que es fan anualment en el Centre Municipal de Formació Permanent d’Adults.

Àrea de cultura: en el mateix sentit, els desocupats d’Almussafes ja poden sol·licitar la bonificació en tots els tallers socioculturals municipals.

Àrea de joventut: en el cas de les activitats programades des del Departament de Joventut, s’aplicarà la bonificació del 50 per cent per als menors a càrrec dels desocupats de la localitat, en el campament d’estiu, en l’escola d’estiu i en els cursos de ‘Jam Session’ i Escacs

Beneficiaris

Per a optar a les esmentades bonificacions, els sol·licitants han d’estar empadronats en el municipi un mínim d’un any, ser majors de 18 anys, estar inscrits en el Centre SERVEF d’Ocupació de Silla com a persona desocupada demandant d’ocupació per un període igual o superior a un any. Així mateix, la bonificació es farà extensiva als descendents i persones a càrrec dels beneficiaris, que siguen menors de 25 anys. També s’aplicarà als descendents i persones a càrrec dels beneficiaris majors de la dita edat, quan tinguen un grau de discapacitat superior al 33%.

Comparteix

Icona de pantalla completa