Esgotades en Internet les entrades d'accés a pista per a la Festa per la Cultura

Miquel Gil i Pau Alabajos seran també a la plaça de bous el 23 d’abril
6 abril 2016 01:00h
RedactaVeu / València

La Festa per la Cultura va camí d’aconseguir omplir la plaça de bous de València el pròxim 23 d’abril. Bona prova és que s’han esgotat les entrades d’accés a la pista en línia.  Ara, segons ha informat ACPV, només queden disponibles les entrades de pista en paper que hi ha als punts físics de venda i, per Internet i en paper, les entrades de graderia. Hui, a més, s’ha obert la venda de graderia accés C.

D’altra banda, als noms ja anunciats per a la Festa per la Cultura (Al Tall, Smoking Souls, Clara Andrés, Carles Belda, Amadeu Vidal, Carraixet, Aspencat, Lluís Llach i Feliu Ventura), ara, s’afegeixen els de Miquel Gil i Pau Alabajos.

Pau Alabajos és un cantautor valencià que porta en actiu des de 2003, amb quatre treballs discogràfics en el mercat. Actualment és secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM), associació de músics i cantants del País Valencià. El 29 de setembre de 2012 es va celebrar al Palau de la Música de València un concert commemoratiu dels seus 10 anys de carrera musical. L’any 2016 ix a la llum L’amor i la ferocitat (Bureo Músiques, 2016), sisena aventura discogràfica de Pau, un CD enregistrat a Nashville (Tennessee), amb el productor nord-americà Brad Jones, que marca un abans i un després en la seua discografia.

El segon cantant confirmat, Miquel Gil, exmembre del grup Al Tall, en l’actualitat és una de les grans veus del panorama musical mediterrani. A les acaballes del 95, Miquel Gil inicia un nou camí amb la seua veu com a ingredient principal. Els ritmes d’anada i tornada -van nàixer ací, anaren a Amèrica i tornaren, o a l’inrevés- amb sonoritat mediterrània bouzuki, llaüt, bandúrria, guitarra, havanera, rumba, colombiana… Com a resultat, Buscando tu olor, amb la col·laboració d’Efrén López i de Vicent Sabater.

L’organització insisteix en la recomanació que, a causa de la limitació de l’aforament, qui vulga assistir a la Festa per la Cultura cal que compre ja l’entrada des d'aquest enllaç.


 
 
next