Diari La Veu del País Valencià
La vida al camp – fotoreportatge
Per Sergi Alcázar / AMIC

Molts particulars, actualment disposen de terres on poder muntar des de petits hortets fins a grans cultius. Sobretot avui dia, que l’economia de la majoria de les famílies de classe mitjana es veu dolguda, molts d’aquests construeixen el seu hort amb intenció d’estalviar diners en menjar i, fins i tot, els que ho fan en grans quantitats acaben per vendre aquests aliments a altres famílies, restaurants, etc, per la qual cosa reben uns ingressos que ajuden en la seva economia.

Tot i així, totes aquestes famílies, a més de l’estalvi/ingrés econòmic que això els suposa, practiquen una vida al camp que, com ells diuen, els serveix una mica de “teràpia” dins de la seva rutina diària, en molts casos, allunyada de la vida al camp i molt propera a l’estrès i a la quotidianitat pròpia de la ciutat i no tant de la vida de pagès.

Hi ha força particulars que practiquen aquests cultius com a “Hobby” i la majoria de persones que treballen en aquests camps, en alguns casos situats molt propers a ciutats i nuclis urbans, hi col·laboren primordialment per amor a la natura i de forma gratuïta.

Comparteix

Icona de pantalla completa