Diari La Veu del País Valencià
La UPV, entre les 150 millors universitats joves del món
RedactaVeu / València

A nivell estatal, THE 150 Under 50 reafirma el lideratge de la UPV entre les politècniques espanyoles, en situar-la just per davant de la de Catalunya, que és l’única politècnica que, juntament amb la de València, figura en un rànquing en què no apareix cap altra universitat del País Valencià.

D’aquesta manera, els indicadors de rellevància del món universitari segueixen avalant la qualitat docent i investigadora de la UPV, que la setmana passada va ser qualificada per l’URanking com la segona millor universitat de tot l’Estat espanyol.

Destacada en retorn empresarial, cites i reputació internacional

Per a l’elaboració d’aquest rànquing, Times Higher Education estudia un total de 13 indicadors sobre investigació, docència, transferència del coneixement i impacte internacional. A partir d’aquests, puntua les universitats en diversos àmbits, entre els quals la UPV destaca en retorn empresarial (43,8 punts), cites (34,3) i reputació internacional (32,9).

El rànquing està liderat per l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne (Suïssa), seguida per la Nanyang Technological University (Singapur) i la Hong Kong University of Science and Technology (Hong Kong).

La UPV és confirma així com de referència comunitària de les universitats valencianes i estatal de les politècniques de l’Estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa