Willy Toledo presenta aquest dijous a la Rambleta ‘I malgrat tot es mou’

La projecció anirà seguida d'un debat
7 abril 2016 01:00h
Willy Toledo i part de l'equip.

RedactaVeu / València.

Aquest dijous a les 20 h a l'Espai Rambleta es podrà veure el documental ‘I malgrat tot es mou’, presentat per Willy Toledo, que anirà seguit d'un debat. Aquest és un audiovisual que té com a objectiu la denúncia social. Hi apareixen, entre altres, temes com les retallades, l'atur, els desnonaments, les preferents, la immigració o la bombolla immobiliària.

Des de la productora concreten que s'ha volgut donar veu als protagonistes dels moviments socials, les marees de professionals que defensen els seus drets, la democràcia participativa d'alguns ajuntaments, l'obra social de la Plataforma d'afectats per la hipoteca, etc. Però segons han matisat el més important és veure com a les lluites populars i ciutadanes estan les bases dels canvis socials i polítics.

Després de la reproducció de l'audiovisual tindrà lloc un debat que comptarà amb la presència del mateix Willy Toledo, Vicent Maurí d'Intersindical Valenciana, Lola Pérez de Iaioflautasvalencia i José Coy, fundador de la PAH.
 
Willy Toledo
Willy Toledo i part de l'equip de gravació.

‘I malgrat tot es mou’ és un documental que ha estat finançat per 400 mecenes i que compta amb la coproducció d'Esther García Producciones, i la participació, entre altres, d'Ada Colau, Julio Anguita, Pablo Iglesias, Teresa Forcades, Esther Vivas, Ignacio Escolar o JM Sánchez Gordillo.

Gravació

L'equip de gravació va estar a les marxes de la dignitat, concretament va acompanyar durant els cinc últims dies la columna andalusa, des de Pinto fins a l'entrada a Madrid. Durant aquesta ruta van dormir a poliesportius que cedien les diferents poblacions, així com a una església del barri de Vallecas. Membres de la productora han destacat que es trobaren molta solidaritat, perquè la gent als pobles els oferia menjar, hostalatge... i també molt d'agraïment per la tasca que s'estava realitzant amb aquestes marxes.

A més, han volgut destacar que aquest projecte va començar a finals de 2013, quan encara no existia tota aquesta amalgama de partits sorgits d'aquest clam de la ciutadania per un canvi de rumb.

La Veu del País Valencià

next