Diari La Veu del País Valencià
Es constitueix l’Alt Consell Consultiu de RTVV per a engegar la nova televisió

RedactaVeu / València.

L’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i altres Mitjans (ACC-RTV) s’ha constituït sota la presidència del secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, per a iniciar les primeres decisions tècniques que s’hauran de començar a adoptar per a engegar el servei de radiotelevisió.

En la reunió, han estat presents també els vocals María Lozano (proposta per Podemos), Rafael Xambó (Compromís), Vicent Vergara (PSPV), Raquel Piqueras (Ciutadans) i Alicia Martínez (PP), així com el secretari d’aquest òrgan consultiu, Juan Carlos Guillén.

Així mateix, ha acordat reunir-se la setmana que ve i realitzar una visita al Centre de Producció de Programes de Burjassot per a conèixer de primera mà l’estat de les instal·lacions.

El Consell va aprovar el passat mes de juliol el decret pel qual es va crear l’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de comunicació per al desenvolupament de l’article 56 de l’Estatut valencià que fa referència a la Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Aquest comissionat és l’encarregat d’estudiar la seua situació actual i la seua posada en funcionament “al més prompte possible” , segons va assenyalar la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa