Diari La Veu del País Valencià
Oltra a Montoro: ‘Per a començar no es roba, que ja és un ajust important’

RedactaVeu / València.

La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha manifestat aquest divendres que aquesta no és una comunitat “insubmisa” que es negue a complir el dèficit sinó que és “impossible” fer-ho amb les noves condicions que el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha imposat per a controlar la despesa. No obstant açò, ha subratllat que “per a començar, no es roba que ja és un ajust important. Açò li ho podria apuntar també el senyor Montoro”.

Així ho ha indicat en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per l’exigència del ministeri a diverses comunitats autònomes, entre elles la valenciana, perquè en 15 dies prenguen mesures de control per a complir amb l’objectiu de dèficit d’enguany.

Oltra ha avançat que s’està treballant en una resposta a Hisenda encara que ha recalcat que no hi haurà més retallades. Retallar els vora mil milions que planteja el Ministeri suposaria “fer desaparèixer” la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, de la qual ella és la titular. “Els dependents a sa casa, les persones pobres mala sort i els menors desemparats els deixem en el carrer i ja estan les retallades fetes”, ha replicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa