Lluís Llach i Miquel Gil, entre d’altres, et conviden a la Festa per la Cultura. Vídeo

ACPV està organitzant un gran cartell per als concerts que tindran lloc a la plaça de bous després de la manifestació en commemoració del 25 d'abril
8 abril 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Al vídeo, llançat a Internet per Acció Cultural del País Valencià, apareixen diferents artistes que ens conviden a assistir a la Festa per la Cultura que aquesta entitat ha preparat per al dissabte 23 d'abril a la plaça de bous de València.

Vicent Torrent (Al Tall), Manuela Alandes (Sèrman Mànser), Miquel Gil, Carraixet, Pau Alabajos, Carlos Caselles (Smoking Souls) i Lluís Llach conviden tothom a formar part d'aquesta festa.

El programa de la Festa per la Cultura que ACPV organitza el dissabte 23 d’abril a la plaça de bous de València serà un cartell espectacular, Comptaran amb la col·laboració dels principals noms de la música i cultura: ja està confirmada la participació d’Al Tall, Smoking Souls, Clara Andrés, Carles Belda, Amadeu Vidal, Carraixet, Aspencat, Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Joan Amèric, Prozak Soup, Sèrman Manser, Candela Roots, Mireia Vives, La Gossa Sorda, Sva-ters, Cris Juanico, Rafa Xambó... I encara falten noms!
 

Vídeo: Canal ACPV.
 
La Veu del País Valencià
 
next