Diari La Veu del País Valencià
El PSPV manté el seu recorregut en defensa dels municipis més xicotets que volen respecte
RedactaVeu / País Valencià

El PSPV continua amb el recorregut establit dins la seua campanya ‘El teu poble no es toca’, en defensa dels municipis més xicotets “que volen que se’ls respecte”. Així ho ha assegurat el responsable d’aquesta iniciativa, Josep Gisbert, qui ha apuntat que els socialistes han visitat ja més de 50 municipis de menys de 5.000 habitants que són “els més afectats per la reforma de l’administració local plantejada pel PP, així com per l’oblit de les administracions”.

Gisbert ha destacat que “ens trobem amb casos de municipis que no tenen transport públic, pobles que no compten amb serveis d’urgència a una distància prudencial, on no hi ha hospitalització domiciliària o que manquen d’oficines bancàries que presten el servei als ciutadans”.

D’aquesta manera, el responsable de la campanya ‘El teu poble no es toca’ ha incidit que “no és de rebut que el PP pretenga convertir els ajuntaments, que en aquest moment són l’administració pública menys endeutada i que genera un menor dèficit, en el boc expiatori d’una reforma que servisca d’excusa per a engegar més retallades”.

El PSPV en La Llosa
Així, Gisbert ha apuntat que “no podem consentir que deterioren encara més els serveis locals, que perdran qualitat i, amb tota seguretat, acabaran resultant més cars per als veïns si es privatitzen a través de les diputacions, que és el que pretén la reforma plantejada pel PP”.

En total, el PSPV pretén dur a terme més de 400 actes en tots els municipis de menys de 5.000 habitants, entitats locals menors i llogarets del País Valencià durant els mesos d’abril i maig. En tots ells mantindrà converses amb els ciutadans per explicar i demanar la retirada de l’esmentat projecte del PP, així com per a reivindicar la importància dels municipis, no solament per als seus habitants, sinó per al conjunt de la societat.

Comparteix

Icona de pantalla completa