Barberà en el judici del Cas Noos: ‘No recorda’ i li molesten els escrits anònims

L’exalcaldessa i senadora valenciana diu que “a la Casa Reial tinc l’honor d’anar bastant però, mai a reunir-me amb Torres i Urdangarin”


RedactaVeu / Palma.

Hui està tenint lloc la declaració de l’exalcaldessa de València, la senyora Rita Barberà sobre el cas Noos. Abillada amb uniformitat habitual, els lletrats estan preguntant-li fins ara sobre aspectes relacionats amb el cas en què estan implicats Iñaki Urdangarin i Diego Torres.

De moment però se li ha preguntat a Barberà al respecte del València Summit, per si ella havia decidit alguna cosa al respecte, i la resposta de l’exalcaldessa ha estat que “no he donat cap consentiment”.

També se li ha preguntat si s’havia reunit amb Urdangarin i Diego Torres a la Casa Reial, a la qual cosa ha respost, amb el seu tarannà característic, que “a la Casa Reial tinc l’honor d’anar bastant però, mai a reunir-me amb Torres i Urdangarin”.


Respecte a la seua vinculació amb el susdit València Summit redueix la seua participació “als actes protocol·laris”.

A l’hora de respondre les preguntes dels diferents advocats, de l’Estat o de l’acusació popular, Rita Barberá insisteix una vegada i una altra amb el “no recorde”. “No conec cap empresa vinculada a Noos”. O, “no recorde rebre cartes”, les quals se li han mostrat, per a tot seguit interpel·lar als advocats, interrompent-los per indicar que “estan sense signar i per a mi això és un anònim”. Aquest darrer fet sembla que molesta Barberà qui deixa entendre que per això no els atén .

Seguidament, davant diverses cartes que se li estan mostrant es mostra desconeixedora. “No recorde res sobre el turisme, la seua promoció i el València Summit”, encara que justifica que “tot o quasi tot del que s’ha fet a València sobre Turisme és positiu”.

Rita Barberà segueix compareixent a hores d’ara. 

Comentaris

Pudentet La Safor
2.

No sap, no hi era hi, pasaba d'alló mes bé, no va donar permis, no s'assabentaba de res, ella no volia, era un altre qui.., ho desconeixia, que no se'n savia res de res, que no li sòna, que ja fa temps i no recorda, que quin hora es? la que diga el PP.

  • 0
  • 0
remigio III
1.

Davant els jutges se li notava el desconcert per la situació. Ella, la més d'allò més, a la seua particular colònia de madrid. A mesura que les toxines franquistes perden virulència el vot corrupte unit al pp també perdrà valedors.

  • 3
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat