Diari La Veu del País Valencià
Barberà en el judici del Cas Noos: ‘No recorda’ i li molesten els escrits anònims

RedactaVeu / Palma.

Hui està tenint lloc la declaració de l’exalcaldessa de València, la senyora Rita Barberà sobre el cas Noos. Abillada amb uniformitat habitual, els lletrats estan preguntant-li fins ara sobre aspectes relacionats amb el cas en què estan implicats Iñaki Urdangarin i Diego Torres.

De moment però se li ha preguntat a Barberà al respecte del València Summit, per si ella havia decidit alguna cosa al respecte, i la resposta de l’exalcaldessa ha estat que “no he donat cap consentiment”.

També se li ha preguntat si s’havia reunit amb Urdangarin i Diego Torres a la Casa Reial, a la qual cosa ha respost, amb el seu tarannà característic, que “a la Casa Reial tinc l’honor d’anar bastant però, mai a reunir-me amb Torres i Urdangarin”.

Respecte a la seua vinculació amb el susdit València Summit redueix la seua participació “als actes protocol·laris”.

A l’hora de respondre les preguntes dels diferents advocats, de l’Estat o de l’acusació popular, Rita Barberá insisteix una vegada i una altra amb el “no recorde”. “No conec cap empresa vinculada a Noos”. O, “no recorde rebre cartes”, les quals se li han mostrat, per a tot seguit interpel·lar als advocats, interrompent-los per indicar que “estan sense signar i per a mi això és un anònim”. Aquest darrer fet sembla que molesta Barberà qui deixa entendre que per això no els atén .

Seguidament, davant diverses cartes que se li estan mostrant es mostra desconeixedora. “No recorde res sobre el turisme, la seua promoció i el València Summit”, encara que justifica que “tot o quasi tot del que s’ha fet a València sobre Turisme és positiu”.

Rita Barberà segueix compareixent a hores d’ara.

Comparteix

Icona de pantalla completa