Diari La Veu del País Valencià
Suport de tots els partits per a declarar l’Albufera Reserva de la Biosfera
RedactaVeu / València

Ciutadans (C’s) en les Corts ha aconseguit el consens de tots els grups polítics perquè el Consell reprenga els tràmits necessaris perquè l’UNESCO declare l’Albufera Reserva de la Biosfera. “Aquest és el màxim reconeixement internacional al què pot i es mereix aspirar el parc natural i vincularà la Comunitat Valenciana -per País Valencià- amb el desenvolupament de polítiques mediambientals actives i eficaces”, ha explicat el diputat de C’s, Domingo Rojo, durant la defensa de la iniciativa en el ple.

“L’Administració ja no pot posposar per més temps reprendre la tramitació de la declaració de l’Albufera Reserva de la Biosfera que va quedar aparcada en 2010”, ha afirmat Rojo, qui ha qualificat com “il·lusionant i una mostra de sensibilitat i altura de mires que tots els partits donen suport a la iniciativa de C’s, deixant així de banda els interessos partidistes”.

Finalment, el diputat ha posat l’accent en el fet que “l’Albufera actual és el producte de la interacció, durant segles, de naturalesa i cultura, per a la qual cosa es van crear les reserves de la biosfera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa