Diari La Veu del País Valencià
‘Fem País Valencià’ lema de la manifestació del 23 d’abril
ACPV / València

Després de molts anys d’autoritarisme, de marginació dels valors ètics i culturals, i d’agressions contínues a la llengua del país, hem viscut la lenta construcció d’una majoria social nova –que finalment ha rebut un extraordinari suport popular– com a base per al canvi polític que va protagonitzar el País Valencià la passada primavera, i que ha obert un període d’esperança i d’il·lusió renovada.

Ara, per tant, és ja el moment de començar de nou a fer País Valencià, una expressió que vol sintetitzar eixa voluntat d’avançar en drets socials, de promoure la cultura i dignificar la llengua, d’aconseguir un finançament just, de posar fi a la censura i de recuperar la ràdio i televisió valencianes i també les connexions, ara prohibides, amb la televisió i la ràdio de Catalunya.

Fem País Valencià! és una crida al conjunt de la societat valenciana a entrar activament en una nova etapa i a plasmar la il·lusió de canvi en accions i mesures concretes, que ens permeten avançar com a país i com a societat.

Per tot això, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) convoca novament la manifestació de la diada que recorda el significat de la batalla d’Almansa, i crida tota la ciutadania a participar en l’esforç per fer un País Valencià més unit, i més digne i més just.

Comparteix

Icona de pantalla completa