Camps diu que va participar en una cimera sense saber que era el València Summit


Europa Press / Palma.

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, que passades les 9.30 hores ha començat a declarar com a testimoni en el judici del cas Nóos, ha manifestat que va participar en la inauguració d'un congrés sobre turisme i esport sense saber que es deia València Summit, un dels esdeveniments organitzats per l'Institut Nóos i per que les seues tres edicions l'entitat va percebre més de tres milions d'euros a pesar que el seu cost real hauria sigut d'uns 900.000.

"Ho he sabut després", ha asseverat Camps, qui ha negat haver donat cap ordre en relació a aquest projecte perquèe del mateix s'encarregava la Ciutat de les Arts i les Ciències (Cacsa), "un monstre d'una dimensió enorme". "Mai he donat cap instrucció ni perquè posen una òpera en el Palau de les Arts", ha incidit.

Sí que ha reconegut que en 2005 va donar "impuls polític" a la preparació de la candidatura de la Comunitat Autònoma en els denominats Jocs Europeus (JE), treballs que van recaure en l'Institut Nóos per un total de 383.000 euros públics a pesar que no existeix cap prova que aquests se celebraren.

 

Comentaris

Un Castellonenc (Castelló de la Plana)
2.
Per si algú té qualque dubte sobre les denuncies de pederàstia que pesen sobre el beato Francisco Camps i els seus companys de malifertes, ací vos deixe alguns links.

http://javifiesta.blogspot.com.es/2015/08/francisco-camps-ex-presidente-de-la.html

http://origenhumano.blogspot.com.es/2015/07/la-elite-y-la-pedofilia-vi-el-caso-bar.html

https://www.youtube.com/watch?v=ViSddv0e-yU

http://dondevamos.canalblog.com/archives/2014/06/28/30155240.html

https://www.facebook.com/1463862153840118/videos/1813094692250194/

https://lasmonedasdejudas.wordpress.com/2013/11/13/red-de-pederastas-elitistas-al-descubierto-en-castellon-espana/
  • 0
  • 0
Un Castellonenc (Castelló de la Plana)
1.
La poca-vergonya, el cinisme, la falta de qualsevol escrúpul ètic i la xuleria, són caractarístiques d'aquest miserable, que si hi haguera justícia, deuria estar fa temps tancat a la presó.

No solament per la corrupció rampant i asfixiant del periode en que ens va mal-governar, sinó també pels seus suposats delictes de pederàstia, que denuncien joves que quan eren xiquets van estar internats a la residència "tutelada" per la seua Generalitat, situada a Vinaròs i anomenada "Baix Maestrat".

Els xiquets d'aquella residència, que ara ja són majors d'edat, denuncien violacions, inclús algun assessinat, filmacions de pel.lícules porno, pederàstia, consum de coca i altres estupefaens, etc, etc....

Ho denuncien una i altra vegada i la "justícia" mira cap a un altre costat i arxiva les denuncies.

Esperem que algun dia hi haurà justícia a la nostra terra i els pressumptes delinqüents com aquest, responguen dels seus actes.
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat