Diari La Veu del País Valencià
Morera fa una crida a la calma i al diàleg en la recta final per reobrir RTVV

Redactaveu / València.

El president de les Corts, Enric Morera, ha rebut al seu despatx els representants d’APROP9 (professionals amb oposició a RTVV) per a parlar de les tramitacions per reobrir-la.

Segons ha declarat el president de les Corts després de la reunió, “és d’interès públic per al poble valencià tindre una radiotelevisió pública valenciana i, en eixe sentit, estem tramitant la llei a les Corts, la qual ha d’incorporar una disposició addicional transitòria per acordar la realitat sociolaboral, comptant amb els treballadors. Per tant, la reunió que hem tingut hui amb APROP9 marca eixa voluntat d’acordar, que ha de ser una voluntat des del Consell, des dels treballadors i treballadores i des de les Corts Valencianes mateixes i, per tant, hem quedat en buscar eixa aproximació necessària per a encarar la recta final del que ha de ser la posada en marxa de la nova RTVV”.

El president de la cambra autonòmica considera que les posicions “no estan tan allunyades, crec que hi ha una voluntat negociadora per totes les parts, hi ha una ponència a les Corts i no veig massa llunyania en els plantejaments. Sempre sóc més partidari d’un bon acord, que no donarà la satisfacció al cent per cent a ningú, però que siga un acord que ens permetrà llevar la situació de conflicte sociolaboral a l’Audiència Nacional i permetrà mirar amb esperança i amb il·lusió, comptant amb els treballadors, eixa nova RTVV”.

Per eixe motiu, Morera ha fet “una crida a la calma, a la responsabilitat, al diàleg per a buscar l’acord per aconseguir l’objectiu que ens hem plantejat i que no és un altre que fer una nova RTVV”.

Comparteix

Icona de pantalla completa