Diari La Veu del País Valencià
Liam Gallagher i la seua banda Beady Eye, nova capçalera del FIB 2013
Europa Press / Benicàssim

L’organitzadora del certamen, Maraworld, ha anunciat aquest dilluns la incorporació del nou projecte de Liam Gallagher, que completa, al costat d’un nou llistat de bandes, la programació de l’escenari principal, el Meravelles.

Al costat de Beady Eye, s’ha donat a conèixer també la presència en el FIB 2013 de Johnny Marr -en la jornada del divendres 19 de juliol-, que ha estat guitarrista i mà dreta de Morrisey en els mítics The Smiths.

Propostes “potents”

El director de comunicació del FIB, Ernesto González, ha destacat l’assistència d’aquestes propostes tan potents per aquesta edició. “Estem satisfets de poder tenir bandes de la categoria de Beady Eye i de Johnny Marr, que ha estat alma mater al costat de Morrisey d’una banda tan mítica com els Smiths”, ha recalcat. Oasis va visitar el FIB com a banda abans de la seua dissolució i, a més, el projecte de Noel Gallagher ja va estar en l’edició de 2012. Ara, en 2013, serà el seu germà Liam qui passe per la trobada castellonenca.

Completa la llista de novetats Knife Party, Skream, Hola a todo el mundo, el dj Zane Lowe, Wretch 32, Telepathe, Lazaro Casanova, Svreca i Jessica Sweetman. El FIB es farà els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol amb estrelles com The Killers, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age o Primal Scream.

Comparteix

Icona de pantalla completa