EUPV Xàtiva rep el suport dels partits per l'atac feixista que ha patit la seua seu

PSPV, PP, Compromís i Ciudadanos de la capital de la Costera han condemnat l'agressió que els seus companys d'Esquerra Unida han patit al seu local
18 abril 2016 01:00h

RedactaVeu / Xàtiva.

Esquerra Unida de Xàtiva va fer saber, aquest diumenge, a través de les xarxes socials, que la seua seu havia patit un atac feixista, ja que els hi havien apegat uns adhesius amb simbologia nazi en els quals es podia llegir “Esto es España” i on hi apareixia, també, un senyal de prohibit sobre la falç i el martell.

El més destacat ha sigut el suport rebut per part de totes les formacions municipals PSPV, PP, Compromís i Ciudadanos, que han condemnat l’agressió. Molts ciutadans també han mostrat el seu suport a través de les xarxes.
  
EUPV de Xàtiva s’ha manifestat a les xarxes i ha dit que agraeix “les mostres de condemna davant d’aquesta agressió, pensem que alguna cosa no s'ha fet bé a aquest país. És per això que cal un nou model de societat. Seguim lluitant”.
 

Foto: EUPV Xàtiva.

El tinent d'alcalde de Xàtiva, Miquel Lorente, a través de les xarxes, ha demanat al delegat del Govern, Juan Carlos Moragues que “caldrà intervindre front els intolerants”.
 
 
La Veu del País Valencià
 
next