Minibatt perfecciona la càrrega sense fil

24 abril 2016 01:00h

Per Tecnonews / AMIC.

La càrrega de dispositius electrònics sense cables, per inducció o també anomenada càrrega sense fil, és una tecnologia ja disponible, especialment per als dispositius mòbils, i que s'està començant a integrar a la vida quotidiana com un servei més per facilitar l'accés a la càrrega dels smartphones, tant en els espais privats, com en els espais públics de qualsevol ciutat: bars, restaurants, biblioteques, hotels, sales d'espera o fins i tot mobiliari urbà.

El principal avantatge de la càrrega sense fil és sens dubte que permet carregar els dispositius mòbils en qualsevol moment o lloc, sense necessitat d'usar cables. Tan senzill com deixar-lo sobre del punt de càrrega.

MiniBatt està especialitzada en aquest tipus de càrrega sense fils i els seus nous carregadors ofereixen interessants avantatges tècnics, d'usabilitat i de disseny a l'usuari, enfront de la resta de carregadors sense fils existents al mercat, gràcies a la inversió en investigació realitzada per la companyia durant aquest últim any.

Aquests carregadors són compatibles amb tots els dispositius habilitats amb l'estàndard de tecnologia sense fils Qi. MiniBatt proporciona també diferents receptors portàtils i fundes que permeten convertir qualsevol Smartphone en un dispositiu apte per a ser carregat amb la tecnologia sense fils Qi.

Un altre avantatge substancial és la implementació de més bobines d'inducció i de major qualitat, amb les que MiniBatt ha aconseguit maximitzar l'àrea de càrrega de les seves carregadors sense fils per a una càrrega més eficient i ha millorat les ràtios de càrrega, pel que és possible augmentar la distància entre el telèfon intel·ligent i la base de càrrega.

I finalment, però no menys important, MiniBatt ha invertit en la millora del disseny dels seus carregadors sense fils apostant per formats més petits, manejables i amb un disseny més elegant, en línia amb les noves tendències del mercat per a la gamma de consum. En el sector de carregadors de mobiliari, MiniBatt ofereix la possibilitat d'integrar-los de forma invisible en qualsevol moble.

MiniBatt es posiciona així, com una empresa líder en el mercat dels carregadors sense fils, desenvolupant una tecnologia cada vegada més avançada i a l'avantguarda del mercat que respon a les necessitats actuals dels usuaris.


 
next