Diari La Veu del País Valencià
Músics de la Banda Federal oferiran un concert a Bordeus amb l’Orquestra de la xarxa ERY
Quatre músics de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) participaran en un concert amb la Jove Orquestra de la xarxa ERY (European Regions for Youth, Regions d’Europa per a la Joventut) que agrupa a deu regions, per a celebrar el Dia d’Europa davant els representants del govern de la regió d’Aquitaine i de la Comissió del Parlament Europeu a Bordeus (França) entre els dies 22 i 26 d’abril.

Els músics, seleccionats pel seu alt nivell tècnic i interpretatiu, pertanyen a la plantilla de la Banda Federal. Es tracta de José Antonio Marco Almira (19 anys, trombó baix) de la Nova Unió Musical de la Granja de Rocamora, Alfredo Cabo Carbonell (20 anys, trompa) de la Societat Musical d’Alboraia, Carolina Tomás Pla (19 anys, oboè) de la Unió Musical d’Albalat dels Sorells i Eduardo Betes Ribes (20 anys, clarinet) de la Banda Primitiva de Paiporta.

Marcos Sanchis, director de Joventut i de l’IVAJ-GVA Jove, ha manifestat que “amb aquest nou intercanvi volem afavorir l’aportació dels músics del País Valencià i implicar-los en projectes europeus”.

Aquest és el segon any consecutiu en el qual la FSMCV col·labora amb l’IVAJ-GVA Jove en aquest projecte. En l’any 2012 altres sis músics de la Banda Federal van participar en la iniciativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa