Diari La Veu del País Valencià
Ondara acollí la seua primera partida de raspall adaptat

RedactaVeu / Ondara.

La setmana passada, la Veu es va fer ressò del primer campionat de raspall femení, que tindrà lloc a Sueca aquest cap de setmana, i ara cal destacar la partida adaptada d’aquesta modalitat de pilota valenciana que va tindre lloc el dissabte 16 d’abril al Trinquet Municipal d’Ondara. Ambdós iniciatives tracten d’obrir el ventall i fer aquest esport més plural.

La instal·lació esportiva d’Ondara és pionera a la comarca per oferir aquest tipus de partides adaptades per a jugadors en cadira de rodes. Els pilotaris que van disputar aquesta partida d’exhibició van ser Julio, German, Pasqual i Paco. Ells són quatre dels únics cinc jugadors de raspall adaptat del País Valencià.

Foto: Frank Femenia.

Segons informa l’Ajuntament d’Ondara a través d’un comunicat, aquest tipus de partides són una de les mesures que s’estan impulsant al trinquet municipal d’aquesta població des de l’adjudicació de la seua gestió, el passat mes de març, als trinqueters Josep Escoto i Nèstor Portes, que estan dinamitzant l’activitat d’aquesta instal·lació esportiva amb nous esdeveniments i més partides. Entre elles, la pròxima partida professional que se celebrarà el dissabte 23 d’abril amb un desafiament de 500 euros, o el Campionat d’Aficionats, que comptarà amb la participació de jugadors d’Ondara i de la comarca de primera i de segona categoria.

Comparteix

Icona de pantalla completa