Xarxa Teatre vol la pau pels carrers de Vila-real

RedactaVeu / Vila-real

L’Ajuntament de Vila-real presentava fa uns dies l’espectacle de gran format Ara Pacis, un coproducció de diferents festival d’arreu del món canalitzada per la companyia vila-realenca Xarxa Teatre que compta igualment amb el suport econòmic del mateix ajuntament. 

En aquest sentit, José Benlloch, alcalde de Vila-real, argumentava “l’orgull” que suposa per a la vila “comptar amb una firma de la talla de Xarxa Teatre, amb una trajectòria i una aportació a la cultura de la terra indispensables”, ja que, seguia adduint “aquesta companyia porta el nom de Vila-real i d'aquest territori per tot el món i s'ha convertit en un autèntic referent internacional”.


Xarxa Teatre farà l’estrena estatal “a casa” d’aquesta Ara Pacis, una representació que pretén “fer reflexionar la societat”, explicaven els directors de la companyia. Tindrà lloc a la plaça Major de Vila-real aquest divendres a les 22.30h.

Ara pacis, teatre de “reflexió” al carrer

La representació comptarà amb 22 artistes i un nombrós equip tècnic i pretén llançar al món un missatge de pau a través d'una imponent exhibició en la qual no faltaran elements com la llum, el foc, el color, la pirotècnia i el so.


Els directors de Xarxa Teatres deien que l’obra és “un work in progres amb actuacions previstes en l’àmbit internacional que s'adaptarà a cada país per on passe, però que parla sobre la gran incongruència i la bogeria d'aquells que pensen que és necessari fer la guerra per a aconseguir la pau”, relataven.


L'espectacle, a més a més comptarà amb artistes de tot el País Valencià “des de Càlig fins a Alcoi” i amb un ampli equip tècnic, enfrontarà conceptes com l'art, l'amor o la solidaritat amb el món de les “brutalitats, on l'ésser humà arriba als punts més menyspreables, amb l'objectiu de fer reflexionar l’espectador”.

.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat