Diari La Veu del País Valencià
A la Franja de Ponent ja poden veure IB3

RedactaVeu / Fraga.

El passat diumenge l‘Institut d’Estudis del Baix Cinca (Aragó) feia saber a través d’una publicació al seu Facebook que des des divendres, 15 d’abril, a “Fraga i a la resta de pobles on arriba TV3” havien començat a rebre també el senyal d’IB3 i segons han explicat “valorem molt positivament que tinguem accés a nous mitjans de comunicació en català”.

La Veu es va posar en contacte amb aquesta entitat per veure de quina manera estaven funcionant aquestes emissions i expliquen que la recepció del senyal es fa gràcies a un repetidor municipal situat a Fraga, i a més matisen que “quan van canviar el repetidor a la TDT van signar aquest acord que ho “legalitza””. El conveni a què fan referència el podeu trobar al següent enllaç, on també es poden veure les diferents àrees on la Generalitat de Catalunya té acords, com és el cas de la Franja de Ponent, les Illes Balears, la Catalunya Nord i Andorra.

Aleshores, mitjançant aquest acord existent a la Franja de Ponent, ara també s’ha inclòs l’emissió d’IB3 al mateix paquet de canals.

Comparteix

Icona de pantalla completa