En directe. Retransmissió de la Festa per la Cultura des de València

Segueix la reproducció en temps real de les actuacions d’aquesta històrica celebració organitzada per ACPV i que té lloc a la plaça de bous
23 abril 2016 01:00h
La Veu del País Valencià ofereix la retransmissió en directe de la Festa per la Cultura que, organitzada per Acció Cultural de País Valencià (ACPV) sota el lema #FemPaísValencià, se celebra aquest dissabte 23 d’abril en la plaça de bous de València.

Es tracta d’una iniciativa sense precedents d’aquest diari digital íntegrament en valencià amb la qual brindem a tots els nostres lectors i lectores la possibilitat -i el plaer- de seguir les actuacions previstes en l’escenari del recinte taurí, veure els nostres símbols lluint sense por i sentir, gràcies a les noves tecnologies, l’emoció dels congregats a flor de pell.
 

 
Entre les actuacions previstes en la Festa per la Cultura figuren les de nombrosos cantants i grups de música entre les quals destaquen Al TallPau AlabajosFeliu VenturaLluís Llach, Carles Belda, Amadeu Vidal, Clara AndrésProzak SoupRafa XambóSmoking SoulsMireia Vives, les col·laboracions en acústic de La Gossa Sorda i AspencatAndreu ValorJoan AmèricCarraixetMiquel GilCandela Roots,Sva-ters i Sèrman Mànser. També Senior i el Cor BrutalCris JuanicoOvidi3Carles SantosTomàs de los Santos i el grup jove Skatuttipresto. També cal destacar la presència de nombroses muixerangues i corals i col·laboracions especials com els cavallets del Corpus de Castelló, les danses guerreres de la Todolella o els Aurorers de la Vall d’Uixó.
 
 

 
next