En directe. Retransmissió de la Festa per la Cultura des de València

Segueix la reproducció en temps real de les actuacions d’aquesta històrica celebració organitzada per ACPV i que té lloc a la plaça de bous

La Veu del País Valencià ofereix la retransmissió en directe de la Festa per la Cultura que, organitzada per Acció Cultural de País Valencià (ACPV) sota el lema #FemPaísValencià, se celebra aquest dissabte 23 d’abril en la plaça de bous de València.

Es tracta d’una iniciativa sense precedents d’aquest diari digital íntegrament en valencià amb la qual brindem a tots els nostres lectors i lectores la possibilitat -i el plaer- de seguir les actuacions previstes en l’escenari del recinte taurí, veure els nostres símbols lluint sense por i sentir, gràcies a les noves tecnologies, l’emoció dels congregats a flor de pell.
 

 
Entre les actuacions previstes en la Festa per la Cultura figuren les de nombrosos cantants i grups de música entre les quals destaquen Al TallPau AlabajosFeliu VenturaLluís Llach, Carles Belda, Amadeu Vidal, Clara AndrésProzak SoupRafa XambóSmoking SoulsMireia Vives, les col·laboracions en acústic de La Gossa Sorda i AspencatAndreu ValorJoan AmèricCarraixetMiquel GilCandela Roots,Sva-ters i Sèrman Mànser. També Senior i el Cor BrutalCris JuanicoOvidi3Carles SantosTomàs de los Santos i el grup jove Skatuttipresto. També cal destacar la presència de nombroses muixerangues i corals i col·laboracions especials com els cavallets del Corpus de Castelló, les danses guerreres de la Todolella o els Aurorers de la Vall d’Uixó.
 
 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat