Diari La Veu del País Valencià
Podemos celebra el 25 d’abril amb el lema: ‘Comunitat, país, poble’

RedactaVeu / València.

Podemos organitzarà el pròxim dilluns, 25 d’abril, un acte en el Jardí del Botànic de València per a celebrar en el “Dia de les Llibertats Valencianes l’inici del canvi social i polític a la Comunitat Valenciana”, segons ha anunciat l’agrupació política. Per a la celebració, Podemos ha triat com a lema “Comunitat, país, poble”; i a l’acte participarà el portaveu de Podemos al Congrés, Iñigo Errejón, per a visibilitzar el vincle entre el projecte valencià dins del projecte plurinacional que defensa Podemos. L’acompanyarà Antonio Montiel, secretari general de Podemos al País Valencià, i altres portaveus valencians de la formació.

“Amb aquest acte volem celebrar que estem en trànsit entre dos èpoques. El 15M va mostrar que el temps del ‘meninfotisme’ valencià s’havia acabat, i la Primavera Valenciana va confirmar que les protestes del 15 de maig no eren un fet aïllat, sinó el reflex d’un nou consens al voltant dels drets socials i en contra de la corrupció com a forma de govern”, explica Àngela Ballester, diputada i portaveu de l’agrupació valenciana en el Congrés.

“Els resultats de les eleccions del 24 de maig, i després les del 20 de desembre, van visibilitzar encara més eixe canvi de paradigma. Ara, aquest 25 d’abril, nosaltres mirem al futur, no ens donem per satisfets, encara hem de consolidar i aprofundir el canvi valencià, aquest 25 d’abril volem assenyalar que per a nosaltres comunitat i país signifiquen el mateix, poble, gent; perquè el nostre projecte inclou gent que en el passat pensava i votava distint, però que ara està d’acord en un projecte valencià on l’estat del benestar estiga blindat, on la corrupció estiga extingida, i on es posen en valor la nostra llengua i la nostra cultura”, afegeix Àngela Ballester.

Comparteix

Icona de pantalla completa