Diari La Veu del País Valencià
Picassent torna a exigir el servei d’ambulància 24 hores a la Conselleria de Sanitat
Ahir al matí, a instàncies de l’Ajuntament de Picassent, es reuniren a la Conselleria de Sanitat de València, el director general d’Assistència Sanitària, Guillermo Ferran, a més de membres del seu gabinet, amb l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, i el regidor de Sanitat, Carles Silla.

La qüestió a tractar era la demanda per part de l’Ajuntament del restabliment del servei d’ambulància 24 hores. De nou, els números i incidències registrats al municipi, foren els arguments emprats per Guillermo Ferran a l’hora d’explicar el per què d’aquesta retallada, “uns números i mitjana que es trauen per dia sencer, quan recordem, el servei funciona 12 hores, i no 24 com fa dos mesos aproximadament”, expliquen fonts municipals.

L’alcaldessa va insistir en la necessitat “bàsica” d’aquest servei i va explicar al director general que els números en salut “no s’analitzen, sinó que és primordial tindre el servei en un poble com Picassent i les seues característiques poblacionals”.

Des de la direcció General d’Assistència Sanitària s’han compromés al llarg de la setmana a donar una resposta. Una Direcció General que ja coneix de la veu de l’alcaldessa la creació de la Plataforma Ciutadana de Picassent per abordar aquesta qüestió, una plataforma, a la qual li han comunicat les conclusions d’aquesta darrera reunió.

Comparteix

Icona de pantalla completa