Ferri: ‘Cotino i els del saqueig de la visita del papa han de tornar els diners furtats’

Segons Fran Ferri, “era el centre de la trama de saqueig de la visita del papa. Com va dir un dels testimonis del cas, era el que tallava el bacallà”
22 abril 2016 01:00h
La visita del Papa va coincidir amb l'accident del metro de València.
RedactaVeu / València

"La justícia és lenta, però acaba sent implacable. Juan Cotino és un personatge obscur, un dels caps visibles dels nefastos governs del PP que han marcat l'etapa més vergonyosa del nostre autogovern”, ha assenyalat el síndic de Compromís, Fran Ferri.

Per al diputat nacionalista, Cotino “ha embrutat les institucions que dirigia amb les seues vergonyoses actuacions”, com la pressió als familiars de les víctimes del metro, la gestió de les residències per beneficiar les empreses de la seua família o la trama amb què presumptament s'enriquí i per la qual ara ha estat processat.
Segons Ferri, l'auto judicial recorda “el que hem denunciat des de fa anys, que Cotino era el centre de la trama de saqueig de la visita del papa. Com va dir un dels testimonis del cas, era el que tallava el bacallà. Estem davant d'un altre gran esdeveniment que el PP utilizà perquè uns pocs s'ompliren les butxaques a costa dels diners de tots".

Des de Compromís han anunciat que volen “que els culpables paguen penalment per aquest vergonyós cas de corrupció” i afegeixen que “el més important és que els corruptes ens tornen els diners furtats”.
 
Ferri considera que les actuacions judicials contra exdirigents del PP que es vénen encadenant des de fa mesos “evidencien el nivell de partit podrit que ha arribat a ser en el nostre territori”. Lamentablement, segons el síndic de Compromís “està sent la justícia qui netege un partit que els actuals dirigents, tant a València com a Madrid, no tenen vertadera voluntat de regenerar".

next