Diari La Veu del País Valencià
Puig desfila en les festes de Moros i Cristians d’Alcoi
RedactaVeu / Alcoi

El cap del Consell ha agraït “profundament”, a la filà i l’alcalde d’Alcoi, poder fer una “immersió absoluta en una de les grans festes valencianes” que, com ha definit, “són molt més que una festa”, ja que representen “el sentiment d’un poble que contamina en positiu” totes les comarques del País Valencià. “Ha estat una experiència magnífica i meravellosa”, ha assegurat, ja que “estar enmig i participar és molt emocionant. Tant de bo tots pogueren viure aquesta experiència “, ha dit.

.

A més de veure l’entrada cristiana, el cap del Consell ha participat en l’entrada mora de la vesprada al costat de la Filà Domingo Miques, a la qual pertany l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés.

F

Foto: GVA.

Puig ha recordat la importància de “projectar i enaltir” els grans esdeveniments del País Valencià, com les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Aquestes festes, segons Puig, “a més de ser un sentiment, són una projecció econòmica i de la bona imatge del poble valencià, necessària per aixecar la hipoteca reputacional”.

Comparteix

Icona de pantalla completa