25 d’abril: Intersindical Valenciana reivindica autogovern i justícia social

Intersindical Valenciana commemora aquest 25 d’abril sota el lema “per les nostres llibertats nacionals, pel dret a decidir”
25 abril 2016 01:00h
RedactaVeu / València

Intersindical Valenciana commemora aquest 25 d’abril sota el lema “per les nostres llibertats nacionals, pel dret a decidir” i reivindica “justícia social i avançar en l’autogovern per acabar amb les desigualtats socials”.

Per al sindicat, cal que els nous governs del canvi impulsen de manera “activa i ferma, sense complexos”, polítiques per a les treballadores i treballadors, per a la majoria de la població, “per cohesionar i vertebrar el País Valencià i per assolir un autogovern real”.

En el mateix comunicat de premsa, fet públic aquest dilluns, Intersindical destaca que, després de les eleccions del 28 de maig de 2015, “ara és l’hora de rescatar les persones i el País”. En eixe sentit, considera que “només des de l’exercici del nostre autogovern, del dret a decidir de les valencianes i valencians, es podrà avançar envers una societat més justa, més lliure i més igualitària”.


 
next