Diari La Veu del País Valencià
Del Botànic al Prado. Compromís du una proposta del govern espanyol ‘d’última hora’
Europa press / Madrid.

Compromís ha enviat aquest dimarts als partits d’esquerra una proposta “d’última hora” per a intentar la formació d’un Govern, basat en l’anomenat “acord del Botànic” signat a València entre socialistes, Podemos i Compromís, segons ha explicat el portaveu parlamentari d’aquesta formació, Joan Baldoví.

En declaracions a la Cadena Ser, recollides per Europa Press, ha precisat que la seua proposta s’ha enviat als altres grups a les 9.00 hores d’aquest dimarts. A les 10.00 hores Baldoví es reuneix amb el Rei, a qui lliurarà aquest document, a Sarsuela, en la segona i última jornada de la ronda de consultes de Felipe VI amb els partits per a constatar si hi ha o no candidat a la Presidència del Govern espanyol.

El portaveu de Compromís ha descrit aquest document, batejat com a ‘Acord del Prado’, com una proposta “de mínims”, amb només 30 punts, que va acabar de redactar-se la mitjanit del dimarts.

En la mateixa emissora, el portaveu d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha reconegut que no coneixia prèviament aquesta proposta de Compromís.

Comparteix

Icona de pantalla completa