Diari La Veu del País Valencià
XIII ruta a peu al barranc de l’infern aquest diumenge 1 de maig
RedactaVeu / Villalonga

A ritme de dolçaina, dansadors i colles muixerangueres i amb la companyia de Paco Muñoz. Aquestes són les característiques de la 13a edició de la Ruta al Barranc de l’Infern prevista per a aquest cap de setmana i que enguany es vist de gala per tractar de superar l’èxit de les convocatòries anteriors. Una festa en la qual, enguany, també es retrà homenatge al grancantautor Paco Muñoz.

La Ruta al Barranc de l’Infern tindrà lloc aquest pròxim diumenge 1 de maig. Hi ha previstes dues eixides, “una per a la gent de la Safor des de la cantera la Reprimala de Vilallonga i una altra per als del Comtat i l’Alcoià des de l’antiga estació de l’Orxa, tot dues a les 8.45 am”, segons informa l’organització, l’Associació Tren Alcoi Gandia, que recomana portar esmorzar i llanterna i roba i calçat adequat.

En l’edició d’enguany participen les colles de dolçainers La Xafigà i la Safor, a més de les colles muixerangueres “Nova Muixeranga d’Algemesi” i “Muixeranga La Safor”, així com dansadors i des de l’entitat organitzadora alerten que “és lliure de participar qualsevol que ho desitge”.

Aquest any, a més, la Ruta al Barranc de l’Infern té previst retre homenatge al “gran Paco Muñoz, que ens acompanyarà en l’acte”. El programa es completa amb l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix infantil organitzat per als menuts.

L’entitat organitzadora –Associació Tren Alcoi Gandia- ha volgut destacar la col·laboració de diversos ajuntaments “ja que es troben treballant per tal de fer realitat la Via Verda del Serpis i l’associació col·labora amb ells”.

Comparteix

Icona de pantalla completa