Diari La Veu del País Valencià
El Consorci de les Comarques Centrals es posa en marxa 12 anys després
RedactaVeu / Ontinyent

Dotze anys després, el Consorci de les Comarques Centrals Valencians es va posar en marxa de nou amb l’elecció de Toni Francés, alcalde d’Alcoi, com a president i una junta de govern escollida sense vots en contra que compta amb presència de tots els partits polítics, informen fots de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Pel que fa a la resta de membres, el vicepresident primer serà Josep Antoni Albert, alcalde d’Albaida per Compromís i un dels cinc representants de la Mancomunitat, i la vicepresidenta serà la regidora de Xàtiva Cristina Súñer, també de Compromís.

Com a vocals es troben l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació, el socialista Jorge Rodríguez, i els seus homòlegs i companys de partit a Gandia, Xàtiva i Dénia: Diana Morant, Roger Cerdà i Vicent Grimalt; junt amb Alícia Izquierdo i David Abad, regidors de Compromís a Gandia i Alcoi; Jorge Sedano, regidor de Ciutadans a Alcoi; Carolina Mengual, alcaldessa del Ràfol de Salem del PP i designada també representant per la Mancomunitat de la Vall d’Albaida; i Miquel Lorente, regidor d’Esquerra Unida a Xàtiva.

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, ha mostrat la seua “satisfacció” perquè el Consorci torne a ser una realitat, així com per l’elecció de la Mancomunitat i Ontinyent com a seu i la presència de tres representants de la Vall d’Albaida en la junta de govern. Finalment, el secretari designat ho és també el de la Mancomunitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa