Diari La Veu del País Valencià
Miquel Soler: ‘Cal fer explícit el suport d’Educació a la lluita de les escoles’
RedactaVeu / la Font d’en Carròs

El secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, ha valorat “molt positivament” la “important” participació registrada aquest dissabte a la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor – Valldigna que s’està celebrant aquesta vesprada a La Font d’en Carròs.

“Es comença a notar el canvi quan la Conselleria, el conseller, el director general de Política Informativa i jo mateix estem recorreguent totes les trobades perquè creguem que s’ha de fer explícit i públic el suport de la institució a una lluita que estan portant a terme les escoles durant tants anys. Volem fer eixe reconeixement i donar el suport que necessiten per tal que continúen la bona tasca que estan fent aquestos anys”, ha indicat en declaracions a La Veu del País Valencià.

Segons Soler, amb l’anterior govern autonòmic –del PP- “no hi havia aquest tipus de suport” i, en aquest sentit, ha recordat que tant el conseller Vicent Marzà com el president de la Generalitat van estar presents l’anterior setmana en les Trobades que se celebraren a Sedaví i a València. “La Trobada celebrada a Patraix va ser molt nombrosa, amb molta gent i això també anima més gent que fins ara, diguem, no havia estat per la labor”.

Miquel Soler ha apuntat que ha tingut ocasió de visitar l’escola de la Font acompanyat per la directora del centre. “La notícia positiva –ha indicat- és que el col·legi de la Font està en el llistat primer de prioritats i l’inici de les obres està previst per al 2018”. Segons Miquel Soler, “el que encara no està decidit és si serà una rehabilitació integral o serà una escola nova” ja que seran els arquitectes els que definisquen el tipus d’actuació, “però fer-se es farà”, ha subratllat.

“Fins i tot, ens han dedicat –ha apuntat Soler– una pancarta al conseller (Vicent Marzà) i a mi perquè no ens oblidem que fa falta emprendre eixa construcció escolar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa