Diari La Veu del País Valencià
Bromera convida a la lectura en el Dia Internacional del Llibre
RedactaVeu / Alzira

La celebració del Dia Internacional del Llibre i la diada de Sant Jordi fan que la jornada del 23 d’abril siga molt especial per a Bromera.

Per això han volgut compartir-la amb tots vosaltres a través de les millors propostes literàries. Les descobrireu en L’Illa 62, el nou número de la seua revista, una invitació a endinsar-te en la primavera de bones lectures que han preparat per als lectors més exigents.

En aquesta ocasió, la novel·la històrica és protagonista del dossier, amb propostes tan interessants com El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Però al llarg de les pàgines de L’Illa també trobareu els nous llibres d’Erri De Luca, John Banville com a Benjamin Black, Josep Lozano, Jordi Sierra i Fabra, Andreu Martín, Vicent Enric Belda i Pasqual Alapont, entre altres.

Com sempre, l’educació és una de les apostes permanents de Bromera, i en aquest número donen veu als autors de Llibre del professor, un poemari que ret homenatge a l’ofici d’ensenyar, i La fórmula, un títol molt interessant per a encaminar els adolescents cap a la felicitat. A més, ressenyen el llibre amb què Gemma Lluch i Caterina Valriu ofereixen claus ben útils per a fer recomanacions de lectures, així com novetats literàries per a lectors de qualsevol edat, que són eines magnífiques per a fomentar la lectura entre infants i joves.

A banda de la revista, en el catàleg de novetats trobareu la fitxa tècnica i una descripció breu de tots els nous títols, en els quals han invertit tanta il·lusió i esforços tot l’equip que fa possible Bromera.

Des del gabinet de comunicació, en nom de tot l’equip de Bromera, “us desitgem un 23 d’abril inoblidable, per descomptat, ple de bons llibres i amb les millors lectures!”

Comparteix

Icona de pantalla completa