Diari La Veu del País Valencià
Compromís i EUPV anuncien una pròxima imputació de Camps en el cas Nóos
RedactaVeu / País Valencià

Les declaracions d’Esteban González Pons en el jutjat pel cas Nóos han dut a Compromís i EUPV a assegurar que tot apunta cap a una pròxima imputació de l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps.

Per al síndic de Compromís, Enric Morera “González Pons, en la seua declaració davant el jutge Castro, eludeix la seua responsabilitat i implica directament Francisco Camps. Indica que l’expresident fou el responsable de què es firmara el conveni amb Nóos per als Jocs Europeus el 23 de desembre de 2005”.

“Per tant, després d’aquesta declaració, és molt previsible que Camps haja de respondre davant el jutjat per la firma d’aquest conveni i per tots els indicis que hi ha, és probable que ho faça en qualitat d’imputat”, ha conclòs Morera.

Per la seua banda, el diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha declarat, després d’haver conegut la declaració de González Pons davant el jutge Castro en el cas Nóos, que “la figura política de Camps dista molt d’estar rehabilitada malgrat el que diguen ell i els seus partidaris perquè, a més, el seu futur judicial, és molt negre, ja que podria ser imputat en el cas Nóos en qualsevol moment”.

“Les declaracions de González Pons davant el jutge Castro tornen a deixar en evidència que Camps, des de la Generalitat, fou el padrí dels negocis d’Urdangarin”, ha afegit Blanco.

El diputat i portaveu adjunt de la formació d’esquerres ha criticat també l’actuació de González Pons, “que aleshores era portaveu del Consell i conseller de Presidència, no se li pot eximir de responsabilitat, perquè quan algú signa un paper, i a més formant part del Govern, està assumint les conseqüències dels seus actes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa