Cal recuperar l’orgull de ser valencians. Vídeo

La Generalitat Valenciana difon a través de les xarxes socials un vídeo que reforça el caràcter “creatiu, treballador i honest” dels valencians
2 maig 2016 01:00h
 

ACN / València.

La Generalitat Valenciana ha presentat aquest dilluns un vídeo que, amb el títol ‘Orgull de ser valencians’, té com a objectiu “reforçar i recuperar la imatge” del País Valencià i superar “la hipoteca reputacional que durant anys ha vinculat el territori amb la corrupció i treure’ns d’aquest pou de mala imatge que durant aquests anys s’ha exportat de la nostra terra”. Així ho ha explicat la portaveu del Consell Mónica Oltra en la roda de premsa de presentació del vídeo, que ha comptat amb l’assistència del Govern valencià al complet.
 
El vídeo, d’un minut i quaranta segons de duració, es difondrà a través de les xarxes socials de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de traslladar el missatge d’un territori “de terra fèrtil en tots els sentits, també metafòric, fèrtil d'idees i talent, i que és el moment de posar-ho en valor i recuperar la passió de ser valencians”, ha explicat Oltra.
 
El vídeo comença mostrant alguns dels projectes dels anteriors governs del PP, com l’aeroport de Castelló o el circuit de Fórmula 1 assenyalant que “alguns varen creure que s’havien de fer coses molts grans per demostrar que som grans”. La campanya contraposa aquestes imatges de tradicions i natura per afirmar que “l’orgull de ser valencians no necessita ciment, naix directament de la nostra terra”.

La vicepresidenta ha afegit que totes les persones que apareixen al vídeo són persones reals i no actors i que s’han implicat de manera voluntària “com la millor mostra d’energia que mou els valencians i valencianes”.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha dit al seu torn que la campanya està relacionada amb la hipoteca reputacional que hem d'alçar entre tots els valencians”. Puig ha dit que s’ha posat de manifest que “allò que som els valencians, té més a veure amb aquest vídeo que amb la realitat publicada durant els darrers anys”.

“Som molt més que la corrupció i que el malbaratament dels darrers anys, som gent creativa, treballadora i honrada”, ha afirmat el cap del Consell, que ha remarcat que els valencians “necessitem estimar-nos i projectar-nos”.GVA

 
next