Ca Revolta realitzarà un llargmetratge que busca una alternativa a la crisi

La pel·lícula es pretén muntar amb música en català i a través del micromecenatge
23 abril 2013 01:00h
Dues flors per a un cavallet és una proposta de Susana Rey, realitzadora que forma part de Ca Revolta. Un llargmetratge que documenta la voluntat d’unes persones que, en el context de l’actual crisi, decideixen buscar una alternativa de vida, real i imaginativa, per a ells i per al seu entorn: la bioconstrucció.

La pel·lícula, que compta a més amb la participació de gent de Ca Revolta, es pretén muntar amb un cos important de música en català (fins el moment han confirmat la seua col·laboració: Al Tall, Àlvar Carpi, Antònia Font, Carles Dénia, Domingo Chinchilla, Dusminguet, Lilit i Dionís, Mar Aranda, Miquel Gil, Obrint Pas, Pep Gimeno 'Botifarra' i Rafa Xambó).

A més a més, donat el seu caràcter social i el seu alt valor ecològic, des del col·lectiu Ca Revolta "donem suport a aquesta proposta i per això volem demanar la vostra col·laboració perquè, en la mesura d'allò possible, sigueu mecenes del projecte". "També us demanem que, durant els 40 dies que dura el verkami, ens ajudeu a difondre'l a les xarxes des dels vostres comptes i plataformes!"
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next