Informa't sobre l'oferta d'ocupació pública que ha aprovat l'Ajuntament de Xàtiva

Després de més d'una dècada, la capital de la Costera recupera aquest tipus de procediments oberts i transparents per ocupar un lloc al consistori


RedactaVeu / Xàtiva.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Xàtiva ha aprovat l’oferta d’ocupació pública de 2016 per ocupar dues places. Joanjo Garcia Terol, regidor de Personal, ha assenyalat que, de moment, s’ha tret oferta d’ocupació d'aquestes dues places: una de treballador o treballadora social, el procés de cobertura de la qual s’iniciarà en breu, i un altra de superintendent de la Policia, la qual es traurà a concurs en funció de les necessitats. Aquests llocs de treball s’han creat a partir de les jubilacions que es van produir l’any passat.

Així mateix, Garcia Terol ha explicat que “hem aprovat la convocatòria de diversos procediments d’oposició perquè considerem fonamental i prioritari donar estabilitat a la plantilla de l’Ajuntament a mitjà termini i volem fer-ho, com hem dit reiteradament, mitjançant procediments oberts i publicitats que proporcionen les mateixes oportunitats a tots els candidats i candidates”.

Si bé han hagut proves per a policia local, feia més d’una dècada que no es convocava oferta d’ocupació pública per ocupar un lloc a l’Ajuntament en propietat. “Els darrers anys, la llei prohibia traure oferta d’ocupació pública, però els pressupostos generals de l’Estat d’enguany ho permeten en determinats supòsits que nosaltres complim. Tot i això, abans de l’entrada en vigor de la legislació que prohibeix traure places als ajuntaments, ací s’evitaven els procediments de creació de places en propietat i es preferia contractar a dit”, ha dit Garcia Terol.

L’aprovació de l’oferta d’ocupació pública permet iniciar el procediment de convocatòria d’oposicions per a cobrir les places en propietat. Aquest procediment comportarà un procés d’uns mesos des del moment que es convoque el concurs. A més, el regidor de Personal ha assenyalat que aquestes places s’afegeixen als procediments d’interinatge, més immediats, però també transparents, i que la intenció de l’equip de govern és aprofitar tot el marge de la llei per traure el màxim de places possibles en propietat.

La Veu del País Valencià
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat