Diari La Veu del País Valencià
Al Tall s’acomiada de Xàtiva
RedactaVeu / Xàtiva

Al Tall actuarà demà, a les 21 hores, al Gran Teatre de Xàtiva. És impossible abstraure’s del simbolisme de l’acte: un dels grups referència del nostre panorama musical (premiat enguany en els premis de la Nit d’Escola Valenciana) farà el seu darrer concert a Xàtiva, la ciutat dels socarrats i de les socarrades, just el dia en què recordem la desfeta de la Batalla d’Almansa. El concert forma part de la gira de comiat del grup: Al Tall per sempre!

Les entrades es poden comprar a la Llibreria La Costera i les reserves es poden fer mitjançant aquesta adreça de correu electrònic: [email protected]

L’acte ha sigut organitzat per l’Associació Cultural l’Encobert, l’Assemblea de la Costera d’Endavant (OSAN) i Ulleye.

Després de 38 anys de presència als escenaris, l’històric grup valencià Al Tall va anunciar el passat octubre la decisió de concloure la seua carrera artística.

Des de l’any 1975, el grup el formaven Vicent Torrent, Manuel Miralles i Miquel Gil, amb un plantejament renovador de la música tradicional. Al Tall conforma un repertori fonamentalment de nova creació amb textos actuals i música que fusiona elements de diferents tradicions mediterrànies, i ha editat 16 discos de llarga durada. Amb una trajectòria plena d’il·lusions, dificultats, alegries, esperances i realitats, el conjunt ha variat de formació, actualment composen el grup Vicent Torrent, Manuel Miralles, Jordi Reig, Enric Banyuls, Xavier Ahuir, Robert Moreno i Maribel Crespo.

Ara, Al Tall ens diu adéu. Han entès que es donen les circumstàncies per tancar el seu cicle.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa