Diari La Veu del País Valencià
El PSPV denuncia més de 500.000€ en menjars carregats a la caixa fixa de Gerardo Camps
RedactaVeu / ACN / València

El portaveu adjunt del grup socialista en les Corts Valencianes, José Muñoz, ha denunciat aquest dijous despeses de la caixa fixa de la Conselleria d’Economia de més de 500.000 euros entre els anys 2007 i 2011, etapa en la qual estava dirigida per Gerardo Camps, actual diputat del PP al Congrés.

Muñoz ha informat en roda de premsa de l’existència de tres caixes fixes a la Conselleria d’Economia, la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Societat projectes temàtics de la Comunitat Valenciana a través de la qual es pagaven factures en menjars i “capritxos gastronòmics”, entre altres. El portaveu adjunt dels socialistes ha indicat que aquestes despeses només corresponen als menjars i que en les pròximes setmanes s’anirà informant sobre les despeses en allotjaments, viatges i altres conceptes. Del total de les despeses, 42.000 euros estan signats directament per l’exconseller.

Muñoz ha afegit que després d’aquestes informacions i amb la repetició de les eleccions al Congrés, el PP té l’oportunitat d’apartar Gerardo Camps de les llistes. “Si alguna cosa positiva té la repetició d’eleccions és separar personatges com Gerardo Camps de la vida política. Recordem que en aquest moment l’únic que el separa de la imputació és l’aforament”, ha indicat. En aquest sentit, ha assenyalat que la presidenta del PPCV Isabel Bonig ha d’escollir entre mantenir Gerardo Camps a les llistes o apostar per la regeneració democràtica.

Comparteix

Icona de pantalla completa