STEPV convoca assemblees per informar sobre recursos individuals contra l'acord d’interins

El DOCV ja ha publicat l’acord que el sindicat no va firmar
23 abril 2013 01:00h
El DOCV del 22 d'abril publica l'acord de professorat interí signat per la Conselleria d'Educació i els sindicats FE CCOO PV, CSIF, ANPE i FETE UGT-PV.

STEPV, que no va signar l'acord, ja va presentar davant el Tribunal Superior de Justícia recurs contenciós administratiu contra l'acord (i la suspensió cautelar) i contra la denúncia de l'acord del 2010, subscrit per la Conselleria d'Educació i la totalitat de les organitzacions sindicals presents en la Mesa Sectorial d'Educació.

El Sindicat també està preparant la presentació de recursos per part del professorat interí. Per a explicar tot el procediment jurídic que ha posat en marxa STEPV, es convoquen assemblees informatives el 2 de maig a les 18 hores, a les seus del Sindicat a Alacant, València i Castelló, on s'explicaran els detalls de la presentació d'aquests recursos.

A més, el Consell Nacional de STEPV de dissabte passat va acordar convocar vaga en l'ensenyament el proper 9 de maig amb una plataforma reivindicativa que inclou tres elements: no a la LOMQE, no a les retallades i no a l'acord de professorat interí.

Assemblees de Professorat Interí:

València: 2 de maig, a les 18 hores, seu del Sindicat (c/Juan de Mena, 18-baix).

Castelló: 2 de maig, a les 18 hores, seu del Sindicat (Marqués de Valverde, 8).

Alacant: 2 de maig, a les 18 hores, seu del Sindicat (Glorieta P. Vicente Mógica, 5).
 
next