Diari La Veu del País Valencià
STEPV convoca assemblees per informar sobre recursos individuals contra l’acord d’interins
El DOCV del 22 d’abril publica l’acord de professorat interí signat per la Conselleria d’Educació i els sindicats FE CCOO PV, CSIF, ANPE i FETE UGT-PV.

STEPV, que no va signar l’acord, ja va presentar davant el Tribunal Superior de Justícia recurs contenciós administratiu contra l’acord (i la suspensió cautelar) i contra la denúncia de l’acord del 2010, subscrit per la Conselleria d’Educació i la totalitat de les organitzacions sindicals presents en la Mesa Sectorial d’Educació.

El Sindicat també està preparant la presentació de recursos per part del professorat interí. Per a explicar tot el procediment jurídic que ha posat en marxa STEPV, es convoquen assemblees informatives el 2 de maig a les 18 hores, a les seus del Sindicat a Alacant, València i Castelló, on s’explicaran els detalls de la presentació d’aquests recursos.

A més, el Consell Nacional de STEPV de dissabte passat va acordar convocar vaga en l’ensenyament el proper 9 de maig amb una plataforma reivindicativa que inclou tres elements: no a la LOMQE, no a les retallades i no a l’acord de professorat interí.

Assemblees de Professorat Interí:

València: 2 de maig, a les 18 hores, seu del Sindicat (c/Juan de Mena, 18-baix).

Castelló: 2 de maig, a les 18 hores, seu del Sindicat (Marqués de Valverde, 8).

Alacant: 2 de maig, a les 18 hores, seu del Sindicat (Glorieta P. Vicente Mógica, 5).

Comparteix

Icona de pantalla completa