Iniciativa aprova reeditar la coalició de Compromís amb Podem ampliada a EU per al Congrés

Per al Senat s'aposta per explorar una candidatura ampliada al partit socialista
7 maig 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Iniciativa del Poble Valencià–Compromís, ha celebrat aquest matí a Otos (la Vall d'Albaida) una reunió de la seua Mesa Nacional en què s'ha aprovat per 64 vots a favor i 1 abstenció apostar per una reedició de la coalició electoral al Congrés de les passades eleccions del 20 de desembre de Compromís i Podemos, ampliada amb Esquerra Unida. Per a la candidatura del Senat s'ha aprovat amb, dos abstencions, explorar les vies per poder ampliar la coalició electoral al partit socialista.

La Mesa Nacional també ha ratificat per unanimitat els noms dels representants d'Iniciativa en la comissió negociadora de Compromís que els pròxims dies ha d'acordar amb la resta de formacions la configuració d'aquesta candidatura ampla. Els membres d'Iniciativa que aniran alternant-se en les diverses reunions de la negociació són: Miquel Real, Loles Ripoll, Emili Mira, Belén Bachero, Pasqual Mollà i Luisa Notario.

El màxim òrgan de decisió entre congressos d'Iniciativa també ha ratificat, amb dos abstencions, mantenir els mateixos candidats i candidates del partit triats per la militància per a les passades eleccions per a composar les llistes dels nous comicis.

D'altra banda s'ha informat els membres de la Mesa de la celebració dels actes polítics “Un any del nostre Compromís”. Durant els pròxims 30 dies representants de Compromís en les diverses administracions recorreran les comarques del País Valencià per a celebrar encontres amb la ciutadania en què explicaran la seua labor de govern des de les passades eleccions locals i autonòmiques del 24 de maig del 2015.

La Veu del País Valencià

 

 
next