Diari La Veu del País Valencià
El Reial Madrid prohibeix al català Kiko Casilla respondre en la seua llengua. Vídeo

RedactaVeu / Madrid.

La Cadena SER ha informat, a través del periodista Isaias Lafuente, que després del partit jugat aquest diumenge entre el Reial Madrid i el València, un periodista de TV3 li plantejà una pregunta al porter català i aquest no va poder respondre en la seua llengua. Com es pot veure al vídeo, el jugador dubta i, aleshores, consulta amb un responsable de premsa del club si pot respondre en català. Aquest li respon que “no, no, no, en espanyol” i el jugador, mirant al periodista, assenyala el responsable de premsa i no respon.

Lafuente, a més, fa la reflexió que a altres futbolistes d’aquest equip, en anteriors ocasions, se’ls ha permès expressar-se amb altres llengües, normalment les seues maternes, com és el portuguès o el croata. Aquests no tenen problemes per a respondre les preguntes dels mitjans de comunicació dels seus països en la seua llengua d’origen.

>

Figo no parla amb la premsa catalana

Just el mes passat, La Veu es feia ressò d’unes declaracions de l’exjugador del Reial Madrid i del Barça, Figo, que en ésser preguntat en la roda de premsa dels Premis Laures va etzibar una resposta masclista “No solc parlar amb la premsa catalana, però faig una excepció perquè eres guapa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa