Diari La Veu del País Valencià
Gloria Gaynor, Aspencat i Xavi Castillo comparteixen cartell als Concerts de Vivers

RedactaVeu / València.

El consistori del cap i casal ha incrementat de 12 a 19 els concerts de la Gran Fira València amb una reducció de la despesa municipal aproximada de 6.500 euros, enguany costaran 153.499, 39 euros. L’esdeveniment, com és habitual, es celebrarà als Jardins de Vivers.

Pel que fa a la programació destaca la presència de nou artistes internacionals com Gloria Gaynor o Anastacia, que actuaran a la ciutat amb els preus més competitius de les seues gires. Però aquestes compartiran l’espai de concert amb grups valencians com Aspencat i Xavi Castillo & A. Phonics , conformant un cartell eclèctic, per a tots els gustos.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat aquest dimarts la programació d’aquestos concerts, “que busca atraure als Jardins de Vivers perfils diversos, de la societat valenciana i de fora”. A més, ha afegit, “el cartell intenta completar l’oferta dels festivals musicals que se celebren a València, i tots i cadascun dels concerts seran un complement de la programació gratuïta de la Gran Fira de València, en què els grups locals seran els grans protagonistes”.

Concerts de Vivers. Imatge: Ajuntament de València.

El primer concert el protagonitzarà Anastacia, que actuarà el 2 de juliol a València en el marc de la seua gira “Resurrection”. Després cal destacar també la participació de les formacions valencianes Senior i el Cor Brutal, Cuello, Tórtel, Los Glurps i Ley Dj que actuaran dissabte 9 de juliol en un dels concerts més econòmics de la Gran Fira de València, amb entrades de 8 euros.

Els valencians Aspencat compartiran cartell, el dijous 21, amb Green Valley i la banda Auxili, formada per 9 músics valencians. El dissabte 23 els Jardins de Vivers acolliran un Rototom Launch Party, amb la presència, entre altres artistes, del fill de Bob Marley, Julian Marley. The Orchestra feat. Electric Light Orchestra – Original Members actuaran el diumenge 24 de juliol.

Concerts de Vivers. Imatge: Ajuntament de València.

El primer concert de l’última setmana de juliol, dilluns 25, el protagonitzarà la intèrpret de “I will survive”, Gloria Gaynor. El dijous 28 de juliol actuarà Xavi Castillo que, juntament amb A. Phonics i Òscar Briz, presentarà una nova experiència amb musica en directe.

Per a consultar la programació completa podeu visitar el següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa