Diari La Veu del País Valencià
Podem convoca el PSPV i Compromís per a valorar una candidatura conjunta al Senat

RedactaVeu / València.

Podem ha convocat per a aquest dimecres, dia 11, el PSPV i Compromís a una reunió tècnica per a valorar la possibilitat de concretar una candidatura conjunta al Senat.

Segons ha informat la formació que lidera Antonio Montiel, “l’interès despertat en els últims dies davant aquesta hipòtesi ha determinat a Podem a organitzar l’inici de contactes per compartir amb les altres dues formacions objectius i detalls tècnics”. La reunió està fixada a les 16h, a les Corts.

El síndic de Podem a les Corts Valencianes, Antonio Montiel, ha comunicat a més al president Ximo Puig i a la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, la convocatòria efectuada i els ha emplaçat per a aquest pròxim dijous “per intercanviar opinions i aclarir posicions sobre aquest projecte”.

Dissabte passat, el Consell Ciutadà Autonòmic de Podem va estudiar la possibilitat d’acordar una candidatura que incloguera diverses formacions per al Senat en les properes eleccions generals de juny. El màxim òrgan polític del partit va considerar que la defensa dels interessos del poble valencià és “prioritària” i, des daquesta perspectiva, “una nova majoria política en el Senat podria ser clau per a la revisió de l’actual sistema de finançament que perjudica la Comunitat Valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa