Canals consulta als veïns la continuïtat dels festejos taurins

Als canalins els costen 21.395€ les celebracions amb bous de setembre segons ha fet saber l'Ajuntament del municipi per tal que així es vote a consciència
12 maig 2016 01:00h

RedactaVeu / Canals.

Segons ha informat Comarcalia.info el consistori canalí portarà a terme una consulta als seus veïns en la qual els preguntarà: “Vols que l’Ajuntament de Canals realitze actes taurins a la Fira de Setembre? Sí/No”.

Però des de l'Ajuntament volen que la gent del municipi vote amb coneixement de causa, per això aquest dijous va tindre lloc a la Casa Cultural de Ca Don José, un acte en què es reteren comptes al voltant del cost que suposa al consistori canalí contractar la plaça de bous, els corresponents espectacles taurins i els guanys o beneficis que s'obtenen.

A la web consistorial han disposat la següent imatge en què desglossen les despeses que comporten la realització d'aquestos festejos. El lloguer de la plaça i 7 espectacles taurins valen 21.700€, l'ambulància i la despesa mèdica pugen 1.990€ més, les assegurances d'accidents i de responsabilitat civil 1.969€ més, la tramitació del permís a Conselleria i certificat de l'arquitecte suposen l'addició de 786€, el muntatge i desmuntatge de la instal·lació elèctrica són 1.500€, la seguretat i control d'accessos comporten altres 1.500€. Si es suma tot això, les despeses pugen a 29.445€ i el total d'ingressos són 8.050€ que corresponen a la venda de 3.225 entrades, per tant l'ajuntament fa una senzilla resta i conclou que els actes taurins costen als canalins 21.395€.
 

Imatge: Ajuntament de Canals.

Aquesta consulta es realitzarà els dies 20 i 21 de maig davant el mercat municipal, a l'entrada del Carrer Mestre Serrano, on s'instal·larà un espai amb urnes i paperetes. Allí podran votar els majors de 18 anys empadronats a Canals i per a identificar-se caldrà fer-ho amb el DNI o en el seu defecte amb el carnet de conduir.

LA Veu del País Valencià
 
next